Дали историята е това, което сме учили в учебниците? Не се ли повтаря в реалността антиутопията на Оруел "1984", в която специални екипи пренаписват историческите събития и представят нещата така, както иска "вътрешното ядро" - скритият управляващ елит?

Защо не учехме, че болшевизмът е наложен от една еврейска клика, "хванала за косите руския народ", според Чърчъл? Защо няма холокост за 66 милиона православни християни, избити от тази еврейска клика?

Защо не знаем, че едни и същи финансови магнати от Уолстрийт финансираха Троцки и Хитлер?

Не беше ли 11 септември 2001 г. акт, извършен от свръхелита за пренареждане на света?

Да се опитаме да си отговорим на тези и други подобни въпроси.

Какви са последствията от холокоста? ПДФ Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 21
Слаба статияОтлична статия 
Вторник, 26 Януари 2010 00:05

Политическите последствия от холокоста са огромни. Да разгледаме по-важните от тях:

1. Основаването на държавата Израел и лишаване на палестинците от граждански права.

Ако не беше холокостът, светът никога не би се съгласил с основаването на държавата Израел, защото по това време беше започнал процес на на деколонизация. Англичаните взеха решение да предоставят независимост на Индия; десетски азиатски и африкански територии се стремяха да отхвърлят господството на белите колонизатори. На фона на този процес за освобождаването на колониите, колонизирането на Палестина от евреите, въпреки че ставаше с благословията на Запада и СССР, изглеждаше действително анахронизъм. При това колонизацията се провеждаше с използването на извънредно насилие: много арабски села бяха изравнявани със земята, а голяма част от палестинците - прогонени от родината им. Израел окупира през 1967 г. допълнителни арабски територии, чието население и до днес е подложено на най-различни репресии: депортации, арести, разпити; специални команди от убийци ликвидират представители на опозицията, организират взривяването на къщи, експроприации, безкрайни хитроумни шикаклкавения. И всичко това - пред очите на световната общественост, която дори и да не изразява одобрение, търпи. В края на краищата еврейският народ, понесъл холокоста, се нуждае от родина, където може да се спаси от нов геноцид! А и какво са страданията на палестнците в сравнение с понесеното от евреите при Хитлер!

 Без масивна външна помощ държавата Израел е нежизнеспособна. Главните източници на нейното финансиране са: официалната помощ от САЩ, поддръжката от страна на международното еврейство и германските "компенсации". До 1992 г. ФРГ беше изплатила на Израел ( а също и на еврейски организации), съгласно официалната статистика, 85.45 милиарда дойче марки; истинската цифра обаче е много по-висока. Към това трябва да се прибавят множеството германски доставки на различни стоки. Дългогодишният председател на Световния еврейски конгрес Наум Голдман пише в книгата "Еврейският парадокс": "Без германските компенсации, изплатени през първите 10 години след основаването на Израел, държавата не би могла да развие и половината от съществуващата инфраструктура: целият железопътен парк, всички кораби, всички електростанции, а също и голяма част от промишлеността - са германски".

 2. Имунитет на евреите срещу критика:

До 1945 г. беше разрешено да се критикуват евреите, сега повече това не се допуска. Каквото и да е, даже и най-предпазливата критика срещу еврейството и ционизма - например за извънредно голямото вличние върху Новия Световен Ред или нахалното поведение на Централния съвет на евреите в Германия - веднага бива неутрализирана с помощта на тоягата - Освиенцим по следния начин: който критикува евреите е антисемит; Хитлер беше също антисемит; както знаем, той изби 6 милиона евреи; следователно всеки критикуващ евреите се стреми към нов холокост.
Колкото и да е примитивна, тази аргументация и до ден днешен е извънредно действена.

3. Поставяне извън закона на всеки национализъм, освен еврейския:

Ако в началото сопата - Освиенцим се стоварваше върху германците, то сега тя все по-често попада върху европейски и неевропейски народи. Типичната аргументация изглежда така:

  • Светът гледал с бездействие, когато Хитлер избивал евреите. Нито Западът, нито Съветският Съюз, нито Международният Червен Кръст, нито Ватиканът, въпреки, че знаеха какво се случва с евреите - никой от тях не заклейми позорното убийство на този народ, никой не се опита да го спаси. Следователно за холокоста е виновен целият свят.
  • Затова, че тогава са приели без каквато и да е съпротива унищожаването на евреите, германците са длъжни да изкупят своята вина и трябва да приемат без възражение всички желаещи да емигрират в Германия от други области на Земното кълбо, и особено евреите. Ако им бъде отказано да емигрират, това би означавало, че в Германия отново надига глава нацизмът!
  • Всеки национализъм, освен еврейския, е особено опасен, защото той води лесно до расизъм и следователно крие в себе си опасността от нов холокост. Националист е всеки, който се противопоставя на масовото преселване на мюсюлмани и цветнокожи народи в Европа и Северна Америка.

Така, на практика, холокостът води до там, че белите християнски нации повече нямат никакво право да запазят своето самоопределение. Техен морален дълг е да се смесят с останалите и без възражение да се оставят да бъдат прогонени и отстранени.

Какво? Не сте ли съгласни? Вие възразявате? Тогава не сте ли нацист?

 

Юрген Граф, "Истината за съдбата на евреите през Втората световна война", изд. Жар птица, 2003

Коментари
Добавяне на нов Търсене
Читател  - Виктор Марсден за евреите   |06-06-2010 03:00:17
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2010/04/16/viktor-marsden-evreite-v-rusiia-1918-g.529672
Георги Папазов  - Голямата лъжа „ХОЛОКОУСТ„   |06-09-2010 17:43:56
Аз не съм нацист и расист.Аз съм български патриот,които казва истината и търси истината.Аз не съм расист,сатанист и антихристиянин,за разлика от евреите.За евреите,всички християни са гои,във превод-животни.Според Талмуда,да убиеш,да измамиш християнин не е грях.Няма такова понятие„Антисемитизъм“,това е измислица на Юдомасонската ционистка пропаганда,въведено след Втората световна воина.От семитски произход са също палестинците и други племена от раьона на Близкия изток.Думата “ХОЛОКОУСТ„,се въвежда във употреба след края на Втората световна война от Синедриона-тайното световно евреиско правителство.От 500 човека,участници във преврата срещу православна Русия през 1917 година,485 от тях са евреи.Ционистите извършват най-големия геноцид във човешката история-избиването на повече от 20 милиона руснаци.Ционизмът стои зад всички кръвопролития по света-воини и революции,от двете световни воини ТЕ,извлякоха милиарди долари печалба.От създаването си САЩ-новата ЮДЕЯ,води повече 0т 150 ВОИНИ,всичките със цел агресия и завладяване на богатствата на други държави,нито една воина на тяхна територия.Човекът,когото ТЕ,ДОВЕДОХА НА ВЛАСТ-АДОЛФ ХИТЛЕР.Не е първия които предприема гонения срещу евреите.Oще във древния Египет,древна Елада,Римската империя,са вземали мерки срещу зловредната им роля,на лихвари и спекуланти.По късно през Средновековието,във някои страни,като Франция,Испания е въведено,всички евреи да носят жълта звезда-звездата на Давид,за да се отличават от останалите жители на градовете.Венециански търговци-евреи,финансират стъпването на Османските турци на Балканския полуостров и допринасят излючително много за падането на България под турско робство.Еврейката Сара-жена на Цар Иван-Шишман-отваря тайна врата на крепостта Царевец,през която влизат турците и започва масова сеч на жителите на Търновград.Сюлеиман Паша-избил 30 000 Старозагорци по време на Руско-Турско освободителна война е всъщност евреин,на турска служба,приел исляма.Еврейнът Бенджамин Дизраели,настоявал да не се разгласява за жестокостите извършени по време на Априлското въстание-1876 година.Това нацизъм ли е?.Аз ви казвам НЕ!.Трябва да се знае истинската история и да се разкрива фалшифицирането и.
Георги Папазов  - Кои управлява задкулисно света?   |07-09-2010 16:40:31
Известния немски учен и политик Валтер Ратенау заявява в 1912 година:“Триста души,всеки от които познава всички останали,предопределят и решават съдбата на Европа(и света) и те избират своите приемници...„ .Тези хора и тогава и сега са свързани явлението ционизъм.
Георги Папазов  - ТЕ ГО НАПРАВИХА!   |13-09-2010 01:00:27
Тук публикуваме откъс от реч на Алън Фостър Дълес,държавен секретар на САЩ,произнесена през 1947 г.В тази реч е синтезирана идеологията на САЩ за отношенията им със Русия и социалистическите страни,която те реализираха."Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ,цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят.Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви.КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия.Ще разгърнем грандиозна по мащабите разложителна работа,ще изтръгнем социалната същност на литературата,ще насърчаваме автори,които втълпяват в човека култ към секса,насилието,садизма,тоест безнравствеността.Нужни са писания,осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици.Простащината,наглостта,лъжатаи измамата,пиянството и наркоманията,животинския страх сред хората,безсрамието,доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Предателството и враждебността между народите,най-вече враждебността и омразата към руския народ,това ние ловко незабелязано ще култивираме и то ще разцъфне в кичести цветове.Ще изтръгнем духовните корени на православния християнски хуманизъм,ще опошляваме и унищожаваме корените на родната нравственост.По този начин ще разклащаме поколение след поколение,ще предизвикаме ерозия и ще отстраняваме добродетелите.Ние ще се залавяме с хората още от детските и юношеските им години.Главния ни залог ще бъде на младежта,ще започнем да я разлагаме,развращаваме,да я лишаваме от чест.От младежите ще направим циници,вулгарни хора,простаци и космополити.По този начин ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител.ВСИЧКО ТОВА ЩЕ ИЗВЪРШИМ ПОД ДЕВИЗА:ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ.
георги симеонов  - За какво е тази злоба   |25-01-2011 01:31:34
ЗА ТОВА ЛИ ЧЕ ЕВРЕИТЕ ДАДОХА НАИ ПРЕКРАСНАТА КНИГА НА СВЕТА - БИБЛИАТА.АКО НЕ БЕ ТЯ, СВЕТА ЗАВИНАГИ БИ ПОТЬНАЛ В ДУХОВНА ТАМНИНА.ТЯ НЕ Е ЛИ ЕВРЕИСКА КНИГА.
ЗА ТОВА ЛИ ЦХЕ ТЕ ДАДОХА ПРОРОЦИТЕ НА СВЕТА ЗА ДА НИ РАЗКРИАТ БОЖИАТА ВОЛЯ ЗА НАС. ДА НАПИШАТ БОЖИЕТО СЛОВО И ДА НИ ПОСЛУЖАТ. ТЕ НЕ СА ЛИ ЕВРЕИ. ПРОРОК ИЛИЯ НЕ Е ЛИ ЕВРЕИН. ЗАЩО НИЕ БАЛГАРИТЕ ОБИЧАМЕ МНОГО ТОВА ИМЕ. ИЛИ ТОМА. ИЛИ САМУИЛ.....
ЗА ТОВА ЛИ , ЧЕ ЕВРЕИТЕ НИ ДАДОХА ИСУС ХРИСТОС, СПАСИТЕЛ ДА БАДЕ НА ВСИЧКИ НАС ОТ ГРЕХА.
ЗА ТОВА ЛИ ЧЕ НИ ДАДОХА АПОСТОЛИТЕ ЗА ДА НИ ДОНЕСАТ ПОСЛАНИЕТО НА ЕВАНГЕЛИЕТО И НАПИШАТ НОВИА ЗАВЕТ.
ЗА ТОВА ЛИ ,ЧЕ НИ ДАДОХА ХРИСТИАНСКАТА ЦЬРКВА ЗА ДА БАДЕМ И НИЕ ЦХАСТ ОТ НЕЯ ДНЕС И ДА СЕ ИЗБАВИМ ОТ ЕЗИЧЕСТВОТО.
ЕВРЕИТЕ СА СВЕТИЛНИКА НА СВЕТА И ЧРЕЗ ТЯХ ДОСТИГНА БОЖЕСТВЕНАТА СВЕТЛИНА ДО ВСИЧКИ НАС. ВЕЛИК НАРОД. ЗАСЛУЖАВА ПОКЛОН И БЛАГОСЛОВИА.
А АКО СМЕ ИСТИНСКИ ХРИСТИЯНИ ШЕ ПОСЛУШАМЕ ПОСЛАНИЕТО НА ХРИСТОС ДА ОБИЧАМЕ БЛИЖНИА А НЕ ДА ГО МРАЗИМ, НАЗАВИСИМО ДАЛИ Е ЕВРЕИН,ЦИГАНИН ИЛИ ТУРЧИН.
Иво  - Относно библията   |23-06-2011 11:49:05
Г-н Симеонов, очаквайте в най-скоро време статия, в която ще се цитират откъси от Библията, по-скоро - от Стария Завет. Понеже казвате, че "ЕВРЕИТЕ ДАДОХА НАИ ПРЕКРАСНАТА КНИГА НА СВЕТА - БИБЛИАТА" (цитирам Ви без корекция на правописа, да ме извинят читателите), сигурно знаете, че евреите не признават Новия Завет и тяхната свещена книга (една от многото) е Стария Завет. Всъщност, надали го знаете, след като казвате, че "ЕВРЕИТЕ НИ ДАДОХА ИСУС ХРИСТОС". Прочетете я, за да разберете колко е "прекрасна" тя.
Роси  - Световна лъжа   |12-03-2016 15:20:34
ЕВРЕИТЕ ЛИ НИ ДАДОХА БИБЛИЯТА !???? ГОЛЯМА ЛЪЖА ,ПОВТАРЯНА С ВЕКОВЕ ! ЗНАЕТЕ ЛИ ИЗОБЩО КАКВА РАСА СА ЕВРЕИТЕ ?
Иво  - Към Георги Симеонов   |27-01-2011 11:45:21
Уважаеми г-н Симеонов,
като оставим настрана ужасния Ви правопис, искам да отбележа, че не сте разбрал основната идея на сайта analizi.net. А тя е - да ни накара ние сами да помислим и да поразсъждаваме върху това, което ни се представя за "историческа истина". В нито една статия не се прокламира омраза към никой. Няма нито едно изречение, което да казва дори индиректно "мразете евреите". А дори и някой читател да заподозре нещо подобно, то в никакъв случай не се отнася за еврейския народ като цяло.
Освен това, както е казал американският писател Джо Уудс: "Да се каже истината не е антисемитско".
petra  - evreite   |08-01-2015 02:10:35
Г-н Симеонов или сте евреин или сте прост.Първо ако Библията е писана от евреи няма как да е свещена.Второ Исус Христос е бил предаден и разпнат на кръста от евреите.Трето ако те са ни дали нещо даром значи е по-скоро отрова а не божествета светлина защото само Господ може това!
бащински загрижен  - - поучително   |22-01-2015 12:59:05
не нападайте така детето , бре
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
Моля, въведете анти-спам кода, който виждате на картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."